Koka perfekta ägg med en äggkokare (2024)

  • Karin Wittur

Publisert:

Koka perfekta ägg med en äggkokare (1)

Med en äggkokare kan du koka dina ägg till perfektion och rädda vardagsmorgonens stress med din nya effektiva kompis i köket.

Vi listar praktiska äggkokare för alla tillfällen och behov.

Ett kokt ägg med en krämig äggula kan lyfta vilken trött frukoststund som helst. Oavsett om du ska koka några få eller många, finns det en äggkokare för dig. Tänk dessutom att slippa ägg som går sönder i kastrullen eller att glömma bort att sätta alarmet. Med en äggkokare på köksbänken är du redo för både vardag och högtid!

Alla våra tips ger dessutom möjligheten att välja hårdhetsgrad och alla meddelar dessutom när äggen är färdiga. Så smart, eller hur?

Spana in och gör dig redo för påsken!

Äggkokare från OBH Nordica

Kokare från omtyckta OBH Nordica som kan koka upp till 6 ägg åt gången. Den har en timer som anpassar koktiden för lös-, mellan- och hårdkokta ägg. Det är bara att addera vatten och sätta igång den så får du perfekta ägg på några minuter! När äggen är klara signalerar den med ett ljud. Säljs till kampanjpris just nu lagom till påsk.

ANNONS VIA PRISJAKT: Läs mer och köp den hos Buyersclub för 335 kr!

Populär budgetvariant

Med Champions populära äggkokare kan du koka upp till 7 ägg åt gången. Äggkokaren har en ovandel i rostfritt stål och är en riktigt populär budgetvariant för dig som enkelt vill få perfekta ägg oavsett koktid. Med sin vita design kommer den smälta in bra i köket också.

ANNONS VIA PRISJAKT: Läs mer och köp för 149 kr hos Elgiganten

Vardagsräddare för hela familjen

En vardagsräddare för den större familjen eller för dig som bara äter många ägg. Äggkokaren från Caso har plats för 8 ägg åt gången vilket underlättar för den hungriga familjen. Dessutom har den en non stick-beläggning som gör den lätt att rengöra.

ANNONS VIA PRISJAKT: Läs mer och köp för 399 kr hos Bagaren och Kocken!

Restaurangkokare hemma

Vill du koka ägg som ett proffs kanske du ska spana in den här äggkokaren med plats för 8 ägg och som är skapad för hotell och caféer! Du kan koka alla individuella ägg olika tid och är en idealisk lösning för er som är flera hemma och vill ha äggen olika. Riktigt smart tycker vi!

ANNONS VIA PRISJAKT: Läs mer och köp den för 1990 kr hos Expondo!

Enkel äggkokare

Koka perfekta ägg med en äggkokare (6)

En enkel äggkokare som tar lite plats i köket från Clas Ohlson. Den har plats för 1–6 ägg och den signalerar med ett ljud när äggen är klara. Innan du slår igång den behöver du picka ett hål i varje ägg och ett mått med äggpickare medföljer.

Läs mer och köp den hos Clas Ohlson här!

Äggkokare och ångmaskin

Multifunktionell maskin från Caso som både kan användas som äggkokare och som ångmaskin. Med den här kan du fixa en god buffé till exempel med perfekta ägg och ångade grönsaker eller fisk. Du justerar enkelt tillagningstiden och den har en elektronisk led-skärm som underlättar matlagningen. Dessutom har den en stilren look av rostfritt stål. Den har plats för 8 ägg åt gången och du kan steama råvaror samtidigt som du kokar äggen.

ANNONS: Läs mer och köp den hos Cervera!

För det mindre hushållet

Med plats för 3 ägg är den här äggkokaren från Severin perfekt för det mindre hushållet. Den tar knappt någon plats alls i skåpen eller på köksbänken! Äggkokaren har elektronisk styrning och du ställer enkelt in hårdhet via ratten på framsidan.

ANNONS VIA PRISJAKT: Läs mer och köp den för 349 kr hos Euronics!

Läcker retrodesign

Den här äggkokaren från Krups bjuder inte enbart på en snygg retrodesign utan den kan även koka upp till 7 ägg åt gången. Enkel och smidig äggkokare med funktionerna du behöver för perfekt kokta ägg, som olika hårdhetsgrader och tydlig signal när äggen är redo att ätas.

ANNONS VIA PRISJAKT: Läs mer och köp den för 492 kr hos Computersalg!

Äggkokare från Kulz

Koka perfekta ägg med en äggkokare (10)

Rund äggkokare med plats för 7 ägg som passar den större familjen eller vid fester och högtider. Den är lätt att använda och har en ljusindikator som visar när äggen är färdiga. Ett budgetalternativ för dig som vill ha något enkelt som gör jobbet utan för mycket finesser.

Läs mer och köp den hos Power!

Plats för många ägg

Vankas det påskmiddag? Den här äggkokaren från Rubicson har kapacitet för 7 ägg åt gången och du ställer själv in hårdhetsgraden. Äggkokaren har en automatisk avstängning vilket är en smart funktion för den som lätt glömmer när köksfixandet är som stressigast. När äggen är klara signalerar även den här kokaren med en ljudsignal.

ANNONS: Läs mer och köp den hos Kjell & Company

Budgetvariant från Menuett

Koka perfekta ägg med en äggkokare (12)

Svart äggkokare från Menuett med plats för sju ägg. Den är lätt att använda och du startar den med ett enda knapptryck och sedan sköter sig kokaren själv. Det är vattendoseringen som styr hur hårt kokade äggen blir så följ anvisningarna noga.

Läs mer och köp den hos Jula.

Fakta

Artikeln innehåller annonslänkar

Produkterna i denna artikel är utvalda av Aftonbladet, utan påverkan av någon extern part. Intill en del av produkterna kan det finnas annonslänkar (märkta med “annons”), intill andra produkter kan det finnas vanliga länkar till butiker som säljer varorna. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till en externa sidor där du kan läsa mer om, eller köpa, de produkter vi skriver om.

Annonslänkarna (märkta med “annons”) leder till externa nätbutiker där Aftonbladet får en provision vid en transaktion. Intäkterna bidrar till att finansiera Aftonbladets journalistik. Aftonbladets uppdrag och samhällsgranskande roll påverkas inte av detta innehåll. Bild och video kommer från producenten. Aftonbladets redaktion arbetar enbart på uppdrag av läsarna och vår trovärdighet är avgörande för att vi ska vara intressanta och relevanta.

Koka perfekta ägg med en äggkokare (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6164

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.