Badoo review, ervaringen en kosten | DateVisie (2024)

Badoo

Badoo

7.2

Design

7.4/10

Prijs

8.5/10

Betrouwbaarheid

5.7/10

Voordelen

 • De site is zo goed als volledig te gebruiken zonder kosten te maken
 • Veel profielen
 • Internationaal daten

Nadelen

 • Controle op profielen laat te wensen over
 • Gratis sites trekken ook veel niet serieuze mensen aan

Bezoek Badoo

De gratisinternationale datingsite Badoo begint in Nederland steeds meer bekendheid te verwerven. De site waar je in contact kunt komen met mensen van over de hele wereld is vooral onder het jongere publiek erg populair. Dat is ook niet vreemd aangezien www.badoo.com wereldwijd meer dan 235 miljoen leden heeft. Daar zal dus gegarandeerd een match tussen zitten.

Badoo Eerste indruk

De eerste indruk die je krijgt als je de website bezoekt zal dan ook ongetwijfeld zijn dat de website echt gericht is op jongeren. Een foto van dansende mensen op een beachparty en de mogelijkheid om een profiel via Facebook aan te maken zijn hierin absoluut doorslaggevend. Daarnaast wordt duidelijk dat je Badoo overal mee naar toe kunt nemen door de buttons die verwijzen naar de apple,- of googleplay store.

Badoo Inloggen

Als je verder naar beneden scrolt krijg je een globale uitleg over verschillende mogelijkheden. Zo is er het matchingspel waarbij je kennis zal maken met mensen die verschillende raakvlakken met je hebben. Daarnaast wordt er nog eens benadrukt dat je Badoo, en voornamelijk het chatprogramma overal mee naar toe kunt nemen door het te downloaden op je mobiel. Er wordt benadrukt dat je ook leden in je eigen omgeving zal kunnen vinden en dat de grootste kans op een date gedeelde interesses is. Gebruik maken van Badoo kan geheel gratis.

Badoo Dating

Badoo werkt net iets anders dan de gemiddelde datingsite. Zo biedt het je de mogelijkheid om, met behulp van je emailadres, te kijken wie je allemaal al kent op de site. Dat kan natuurlijk ongemakkelijke situaties voorkomen of juist in je voordeel werken als je net die ene leuke persoon in de lijst ziet staan. Je hebt in ieder geval al een ingang om in real life een gesprek te beginnen.

Om in contact te komen op Badoo dien je hoe dan ook eerst een profiel aan te maken. Met een paar simpele stappen schrijft je jezelf in, geef je aan wat je intenties zijn (vrienden maken, daten of chatten) en naar welk geslacht je opzoek bent.

Bij Badoo krijg je de mogelijkheid om jezelf met anderen te matchen door bijvoorbeeld het datingsspel te spelen. Daarnaast kun je ook puur en alleen op foto’s gebaseerd mensen een hartje sturen. Ook hierin wordt duidelijk dat Badoo gericht is op het jongere publiek.

Badoo Kosten

Badoo.com is totaal kosteloos en je hebt gelijk toegang tot alle functies. Het is dus in principe gratis daten zonder te betalen. Je kunt hartjes sturen om je interesse te laten zien of gewoon meteen een berichtje verzenden. Daarnaast bestaat er ook nog de mogelijkheid om te chatten waarbij je iemand wat beter kunt leren kennen.

Je hebt wel de mogelijkheid om je abonnement uit te breiden waarbij je onder andere het design van je profiel kunt aanpassen of als offline weergegeven kan worden. Dit heet superkrachten. Je hebt ook de mogelijkheid om je profiel helemaal boven aan te plaatsen met de rise up functie of extra op te laten vallen door de spotlight aan te zetten. Al deze functies kun je veilig via iDeal, CreditCard, Paypal of sms betalen.

Per keer kun je 100, 550, 1250 of 2750 credits kopen. Maar deze zijn dus niet echt nodig voor doorsnee gebruik van de site.

Bezoek Badoo

Gerelateerde Berichten

 • Actie bij datingsite Lexa, 3 dagen gratis

 • Knuz

 • Pepper

Ervaringen met Badoo

 • Design

  6

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  6

  Badoo is al super oud, ik gebruik het al jaren. Ik gebruik het om in contact te komen met mensen als ik op reis ga. Niet om daar te blijven of zo hoor maar gewoon om eens te gaan stappen. Het is echt een aanrader.

  Beantwoorden

 • Fred

  7 februari 201515:40

  Design

  8

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  4

  Badoo is echt gericht op jongere mensen en daar val ik niet echt meer onder. Toen ik me inschreef nog wel. Ik heb best regelmatig gechat maar nooit echt op date gegaan. Die mensen wonen toch veel te ver weg. Nu ben ik volgens begrippen te oud denk ik. Krijg allemaal nare berichtjes dat is toch wel jammer.

  Beantwoorden

 • Mark de boer

  7 april 201515:49

  Design

  6

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  90 procent van de datingsite bestaan uit nep profielen die gestolen zijn via andere social media.

  Beantwoorden

 • L.v.weerden

  2 februari 201615:45

  Ik wil geen berichten meer ontvagen

  Beantwoorden

 • henk

  29 mei 201723:41

  badoo zijn f*cking oplichters ze maken neppe acounts aan van mooie meisjes die op iedere jongen het hartje aanklikken en dan sturen ze ga naar dateplantet mijn naam is dit en dat. ze zijn uit op je geld alles draait om het kopen van credits . elke dag wordt ik lastig gevallen met een fake match

  Beantwoorden

 • kees

  8 juni 201720:19

  waardeloze site ze proberen leden zover te krijgen door neppe acounts van mooie meisjes aan te maken om ze naar hun betaalsite dateplanet te lokken smerige truc gewoon

  Beantwoorden

 • Frederik

  15 december 201901:58

  Wat vooral stoort is dat je eerst een profiel moet aanmaken voordat je weet wat de kosten van de dienst zijn. Dat vind ik niet oke. Dat is voor mij de drempel om deze dienst aan me voorbij te laten gaan. Gratis dating werkt niet en onduidelijkheid over tarieven is niet acceptabel. Jammer maar helaas, ik wil weten waar ik aan toe ben en Badoo levert dat niet.

  Beantwoorden

 • Alex

  9 februari 202019:00

  Design

  5

  Prijs

  4.5

  Betrouwbaarheid

  3

  Het valt me op dat matches of de mededeling ”die of die heeft zin om te chatten” steeds weer uitlopen op helemaal niets. Wanneer je wilt gaan chatten krijg je (vrijwel) geen responds. Ik ben al langer lid en steeds als ik een match heb en ik begin een chat -want uit zichzelf begint er vrijwel nooit iemand- dan zijn de antwoorden buitengewoon kort en ongeïnteresseerd -áls je al antwoord krijgt. Ik kan niet anders dan concluderen dan dat hier een stel oplichters aan het werk zijn en miss word je pas interessant als je veel muntjes koopt.

  Beantwoorden

 • Ger

  4 november 202012:55

  Kansloze missie. De gratis gebruikers (Bijna iedereen) kunnen je berichten niet zien dus kansloos. Filters zijn helemaal waardeloos. zoeken kan dus niet. Partner selectie gebeurd via algoritme dat erop gericht is om je zolang mogelijk op de site te houden en zeker niet op gelijke voorkeuren. 9 vann de 10 berichten leveren geen antwoord op. waanzinnige hoeveelheid buitenlandse profielen, Russisch zuid Amerika noem het maar. Wel lollig als je niks te doen hebt, maar weer een hele hoop valse verwachtingen en een paar tientjes per maand. bijzondere onoverzichtelijke site. En natuurlijk een hele berg trollen beoordelingen.

  Beantwoorden

 • harrie

  27 november 202020:31

  Design

  Prijs

  0.5

  Betrouwbaarheid

  oplichters zijn het.stop je met betalen komen er gelijk likes binnen die je niet kan zien.detaal je dan zijn het allemaal likes die nergens op slaan.ver weg totaal niet je type of gewoon weer geen antwoord.dan de gehele betaalde periode vrijwel niets.abbonement afgelopen krijg je weer likes.begint het weer op nieuw.ook veel nepprofielen.en denk je dat het echt is dan……….vooral dames die met een giganties overgewicht de hele dag rokend op de bank zitten maar denken dat ze nog geweldig in de markt liggen.kortom klote app die alleen maar je geld wil.

  Beantwoorden

 • JN

  6 februari 202112:33

  LET OP! Badoo heeft constant data lekken van je gegevens dus al je gegevens liggen op straat en worden door verkocht door criminelen. Dit kan je via verschillende websites nachecken. Heb hier al meerdere meldingen van gehad.

  Mijn account was ineens geblokkeerd vanwege commerciële doeleinden (?) en kan ik dus niet zelf verwijderen.
  Ze weigeren ook mijn account en persoonsgegevens te verwijderen uit hun systeem na meerdere verzoeken van mij. Ze willen eerst een kopie van mijn legitimatie ontvangen (lol). Wil mijn account verwijderen om te voorkomen dat er fraude wordt gepleegd door criminelen met mijn gegevens en om dat verzoek te voldoen willen ze nog even extra meer gevoelige gegevens ontvangen . Komt identiteitsfraude er strax ook nog even bij .

  Waardeloos bedrijf! Geen account aanmaken! Want je privé gegevens worden doorverkocht!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Badoo review, ervaringen en kosten | DateVisie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5666

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.